6.2 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSportOltean enumeră posibilii candidaţi la şefia PDL: Falcă, Blaga, Videanu, Flutur şi...

Oltean enumeră posibilii candidaţi la şefia PDL: Falcă, Blaga, Videanu, Flutur şi Udrea

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean i-a enumerat luni seară pe liderii democrat-liberali pe care îi vede drept potenţiali candidaţi la şefia partidului, referindu-se la Gheorghe Falcă, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, dar şi Elena Udrea, informează NewsIn.

“Sper ca în primăvară să avem cel puţin doi candidaţi, dacă nu trei la funcţia de preşedinte al partidului”, a susţinut Ioan Oltean. El i-a enumerat pe cei pe care-i vede “în stare să candideze”. “Pot să vă spun pe cine aş vedea eu drept potenţial candidat la funcţia de preşedinte al PDL: îl puteţi vedea pe Ghiţă Falcă, este un lider marcant al partidului, pe Vasile Blaga, pe Adriean Videanu, îl putem avea în vedere pe Gheorghe Flutur, putem vedea atâţia oameni care ar putea fi candidaţi serioşi la demnitatea de preşedinte al PDL. Toţi aceşti patru ar putea să candideze pentru că au calităţi care i-ar recomanda pentru această funcţie. Rămâne să vedem dacă şi ei apreciază că se pot angaja într-o asemenea bătălie, că se pot angaja la riscurile şi responsabilităţile pe care le presupune o asemenea funcţie”, a susţinut Oltean, invitat la o emisiune la B1 Tv.

La comentariul moderatorului că se aştepta s-o nominalizeze şi pe Elena Udrea printre cei care ar putea prelua conducerea PDL, Oltean a răspuns: “Să ştiţi că am vrut să v-o spun, dar am vrut să văd dacă dvs veţi induce… Da, şi Elena Udrea ar putea fi un candidat la funcţia de preşedinte al partidului”.

“Eu sunt absolut convins că în primăvară, când preconizăm noi să avem alegerile la nivel naţional, martie – aprilie cel târziu, să avem cel puţin două moţiuni…”, a afirmat Oltean.

El a comentat, cu privire la eventualitatea ca Emil Boc să nu mai candideze la şefia PDL, că orice om care simte că nu mai are nicio şansă nu se mai angajează într-o luptă. “Dar într-un partid trebuie să aibe şansa câştigului nu numai un om, ci trei-patru-cinci”, a spus vicepreşedintele democrat-liberal.

Cele mai citite

Mesajele transmise de Gică Popescu și Gică Hagi cu ocazia Zilei Naționale a României

Gică Popescu și Gică Hagi au transmis, vineri, un mesaj românilor cu ocazia Zilei Naţionale. „Mi-am început ziua ascultând imnul României. Aştept cu nerăbdare să-l...

Incendiu în Sectorul 5! Intervin mai multe autospeciale

Pompierii intervin în sectorul 5 al Capitalei, vineri, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un grup de patru locuințe de pe Intrarea Herești. Potrivit...

VIDEO. Cel mai bătrân animal terestru din lume a împlinit 191 de ani

Cel mai bătrân animal terestru în viață din lume, o broască țestoasă pe nume Jonathan, a împlinit 191 de ani! Cu toate acestea, animalul...
Ultima oră
Pe aceeași temă