15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportOFICIAL. Cosmin Contra este noul antrenor de la Dinamo

OFICIAL. Cosmin Contra este noul antrenor de la Dinamo

„Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale”, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului.

Noul antrenor principal Cosmin Contra va conduce joi, 27 august 2020 (ora 18:00), la Săftica, prima ședință de pregătire în noul mandat pe banca tehnică a dinamoviștilor.

Tehnicianul dinamovist și-a ales staff-ul pentru acest sezon competițional, format din Ionel Tersinio Gane (antrenor secund), Javi Reyes (preparator fizic) și Leo Fuentes Martínez (antrenor portari).

Acesta a semnat un contract valabil două sezoane cu gruparea alb-roşie.

Contra a mai condus Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie şi 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă şi a câştigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Cosmin Contra îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Mulţescu, antrenor al cărui contract a fost reziliat tot miercuri de conducerea FC Dinamo.

 

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă