13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportO nouă ofertă de transfer pentru Iniesta

O nouă ofertă de transfer pentru Iniesta

Site-ul Spain’s Sport a desemnat în această săptămână Liga australiană drept “destinaţia preferată” a lui Iniesta, chiar dacă echipa japoneză Vissel Kobe este considerată favorită în cursa pentru obţinerea semnăturii internaţionalului spaniol.

Pe de altă parte, clubul chinez Chongqing Lifan a dezminţit o posibil angajare “ca jucător” a lui Iniesta, lăsând însă uşa deschisă pentru o altă viitoare colaborare.

Site-ul Federaţiei australiene de fotbal anunţă că responsabilii săi au prevăzut să-l contacteze pe agentul lui Iniesta, după ce fotbalistul a confirmat că doreşte să părăsească Barcelona la finalul sezonului.

Preşedintele federaţiei, Greg O’Rourke, a declarat că patru cluburi şi-au exprimat intenţia de a utiliza rezerva de bani în valoare de 3 milioane de dolari australieni (1,88 milioane euro), anunţată recent, pentru a încerca să atragă un jucător de calibrul lui Iniesta. “Vom stabili împreună cu cluburile modul în care vom proceda: vom utiliza aceste trei milioane pentru a atrage un singur ‘peşte mare’ sau vom repartiza suma pentru a recruta alţi trei mai mici?”, a explicat O’Rourke, chestionat de presa australiană.

Liga de fotbal de la antipozi a utilizat deja un fond centralizat pentru transferuri de jucători în 2016, când a obţinut semnătura lui Tim Cahill, însă venirea acestuia la Melbourne City nu a avut efectul scontat în privinţa creşterii audienţei.

Greg O’Rourke a precizat, totodată, că dacă tentativa de a-l atrage pe Andres Iniesta va eşua, vor fi identificate alte ţinte.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă