O nouă confruntare a titanilor? Deontay Wilder îi cere revanșa lui Tyson Fury

Pugilistul american Deontay Wilder i-a cerut britanicului Tyson Fury să-și respecte promisiunea şi să-i acorde a treia confruntare.

Share

Rl online 0 comentarii

12.11.2020 - 22:37

La începutul acestei săptămâni, Fury a spus că Wilder nu va avea parte de un alt meci după ce americanul l-a acuzat pe britanic că şi-ar fi pus ceva greu în mănuşi înainte de lupta din februarie.

„Este timpul să fii bărbat şi să-mi acorzi al treilea meci. Singurul lucru pe care îl vreau de la tine este să te ţii de cuvânt şi să accepţi această provocare”, a scris Wilder pe contul său de Twitter.

În replică, Fury a precizat, pentru presa sportivă britanică, că nu-i va face pe plac lui Wilder deoarece nu poate uita acuzaţiile pe care acesta i le-a adus în iarnă. „Nu va primi revanşa. Punct. Pentru ceea ce a spus. A pierde este un lucru. Nu-i voi face pe plac”, a spus Fury.

Primul duel dintre cei doi grei s-a încheiat la egalitate, în decembrie 2018 la Los Angeles, când Wilder şi-a conservat centura mondială. În meciul revanşă, din februarie 2020, Fury s-a impus clar la Las Vegas prin KO tehnic în repriza a şasea şi a cucerit titlul mondial WBC.

A treia luptă era programată în luna iulie, dar pandemia de coronavirus a forţat amânarea confruntării.

 

Comentarii