9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Numele unui golgheter italian apare în scandalul meciurilor trucate

Coleg cu Ștefan Radu la Lazio, Immobile ar fi indirect implicat. În documentele intrate în posesia publicației spaniole Marca, o conversație înregistrată relevă faptul că Mattia Mariotti și Carlos Aranda (unul dintre capii rețelei) ar fi intermediari între protagoniștii ”afacerii” și jucători.

„Immobile, de la Lazio, joacă și cu el, de asemenea, e clientul lui…atacantul”, îi spunea italianul lui Aranda.

Conform presei din Spania, fostul fundaș al clubului Real Madrid, Raul Bravo (2001 – 2007) ar fi, alături de președintele celor de la Huesca, Augustin Lasaosa, cel care conducea această grupare. Alături de fostul ”galactic”, au mai fost arestați Borja Fernandez (38 de ani, retras din activitate), Carlos Aranda (38 de ani, retras din activitate), Samu Saiz (28 de ani, mijlocaș Getafe) şi Inigo Lopez (36 de ani, fundaș Depotivo la Coruna).

„Ciro Immobile se declară stupefiat de toate aceste dezvăluiri și exclude categoric orice implicare. Fotbalistul m-a împuternicit să acționez împotriva tuturor celor care îi pătează numele, imaginea și demnitatea profesional și a celor care răspândesc asemenea știri false și defăimătoare”, a declarat avocatul vârfului italian.

Ultima oră
Pe aceeași temă