15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportNovak Djokovici i-a învins în instanță pe neomarxiști

Novak Djokovici i-a învins în instanță pe neomarxiști

Justiția de la Antipozi i-a făcut dreptate marelui tenismen reținut într-un hotel pentru emigranți. Novak Djokovici i-a învins în instanță pe neomarxiști, acesta este titlul zilei.

Tenismenul numărul 1 mondial, Serbinatorul, cum i s-a mai spus după ce a dus salatiera pentru prima dată în istorie Serbiei, poate participa la Australian Open de la Melbourne.

Judecătorul Anthony Kelly a casat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic. A dispus ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly hotărând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi.

citește și: Serbinatorul

„Decizia de a continua interviul și de a anula viza a fost nerezonabilă,” a decis judecătorul, după ce avocații lui Djokovic și avocații ministrului Afacerilor Interne Karen Andrews au ajuns la un acord, informează site-ul Australian Associated Press.

Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa, la Melbourne.

Novak Djokovici i-a învins pe neomarxiști

Mai întâi, liderul ATP a primit permisiunea de a părăsi hotelul de carantină pentru a urmări procedurile de la tribunal, în alt loc din Melbourne. El a părăsit hotelul de izolare în care a fost plasat, la sosirea în Australia.

Mama sa a acuzat că acest hotel pentru imigranți e plin de purici.

Lui Djokovici, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute şi de atunci se află la un hotel de carantină. Tenisemnul a făcut apel.

Spre al noulea trofeul la Australian Open

El a venit în Australia pentru a participa la Australian Open, primul grand slam al anului, care începe la 17 ianuarie.

La frontieră i s-a comunicat că dosarul său medical nu este bun și trebuie să fie deportat. A stat opt ore închis într-o cameră de la Aeroport, fără drept la apărare.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă