12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSport"Novak Djokovici e prizonier într-un hotel plin de purici,” dezvăluie mama sa

“Novak Djokovici e prizonier într-un hotel plin de purici,” dezvăluie mama sa

Un tribunal din Australia a hotărât ca în următoarele trei zile, Novak Djokovici să nu fie expulzat din Țara de la Antipozi. El este prizonier într-un hotel plin de purici, avertizează mama lui.

El este cazat  într-un hotel „pentru imigranți, plin de purici cu mâncare oribilă,” după ce a fost reținut în Australia, când țara i-a respins cererea de viză, potrivit mamei sale, citat de The Telegraph.

Avocații săi au contestat decizia guvernului federal din Victoria de a-i anula viza. Procesul se va desfășura miercuri. Un tribunal a fost de acord să nu-l expulzeze cel puțin în următoarele 72 de ore.

Prizonier într-un hotel plin de purici

Părinții lui Djokovic au acuzat autoritățile australiene că l-au făcut „țap ispășitor,” în lupta politică dintre guvernul conservator și guvernul de stânga al statului Victoria, în timpul unei conferințe de presă.

“Mi-e foarte greu să trec prin asta. Nimeni nu merita acest tip de tratament, mai ales el”, a spus mama lui, Dijana.

“Acesta este un atac pur politic asupra lui Novak, pentru ca el să nu devină cel mai bun din toate timpurile. Este un țap ispășitor pentru mine, dar și un mare câștigător. Este un revoluționar care schimbă această lume,” mai spune mama sa.

Premierul australian: “regulile sunt reguli”

Novak Djukovic a încercat să intre miercuri în Australia, dar guvernul local i-a anulat viza pe motiv că nu a livrat probe evidente ale scutirii sale medicale de vaccinare. A recunoscut polițiștilor de frontieră că nu s-a vaccinat, că are anticorpi naturali, având COVID-19, acum câteva luni. Și că deține o scutire medicală. N-a contat documentul medical. Cum nu a contat și decizia Federației australiene de acceptare a sa la turneu, nevaccinat, după consultarea profesioniștilor din DSU-ul lor.  Pentru a da o lecție antivacciniștilor, premierul de la antipozi a spus răspicat: “regulile sunt reguli, mai ales când e vorba de granițele noastre. Nimeni nu este mai presus de reguli.”

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 768. Ministrul de Externe al Ungariei susține că UE, NATO și “stânga” din SUA pot genera un război mondial, prin...

Ministrul de Externe al Ungariei susține că liderii UE și ai NATO, precum și politicienii de stânga din SUA, aduc riscul unui nou război...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...

“Biblioteca din autobuz”. Unde și când va fi disponibilă noua opțiune din transportul în comun

Veste minunată pentru locuitorii din Târgu Mureș! În Săptămâna Națională a Bibliotecilor, Biblioteca Județeană Mureș vine cu o inițiativă inovatoare - "Biblioteca din autobuz"....
Ultima oră
Pe aceeași temă