23.4 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăSportNovaj Djokovic are o boală misterioasă care i-a afectat corpul și metabolismul

Novaj Djokovic are o boală misterioasă care i-a afectat corpul și metabolismul

Novak Djokovic este convins că suferă de o boală misterioasă.

Tenismenul sârb nu-și explică altfel evoluțiile slabe din ultimele săptămâni.

„Nu e Covid, e altceva, dar n-aș vrea să intru în detalii. Nu cred că e necesar. Este doar ceva care îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni”, a spus Djokovic, potrivit publicației Alo.

„E puțin îngrijorător că am acest sentiment pe teren… Nu este o chestiune de corp, este doar ceva care mă afectează”, a continuat Nole, potrivit spotmedia.ro.

Djokovic suferă de o boală misterioasă și a fost învins de rusul Andrey Rublev chiar în finala turneului de la Belgrad

Djokovic a fost învins ieri în finala turneului de la Belgrad de rusul Andrey Rublev, după ce a pierdut setul decisiv la 0.

„Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva, poate doar la începutul carierei. De aceea cred că are legătură cu boala. Se pare că timpul de recuperare este mai lung decât mă așteptam. Nu m-am simțit rău până în setul al doilea. Apoi, după un time-out medical, am crezut că sunt pregătit pentru decisiv, dar am avut combustibil doar pentru două-trei schimburi”, a conchis liderul clasamentului ATP.

2-6, 7-6 (4), 0-6 este scorul cu care Novak Djokovic a fost învins duminică de Andrey Rublev în finala turneului de la Belgrad.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă