Noua campioană a Angliei, „ciuruită” de Manchester City

FC Liverpool, proaspăta campioană a Angliei la fotbal, a fost învinsă fără drept de apel,cu 4-0, pe terenul fostei deţinătoare a titlului, Manchester City, joi seara, în cadrul etapei a 32-a din Premier League.

Share

Rl online 0 comentarii

03.07.2020 - 20:40

Gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin Kevin De Bruyne, care a transformat o lovitură de la 11 metri, iar apoi au mai marcat de două ori până la pauză, prin Raheem Sterling (35) şi Phil Foden (45). Scorul final a fost stabilit în repriza secundă, în urma autogolului lui Alex Oxlade-Chamberlain (66).

De menţionat că, de la instalarea lui Juergen Klopp în postul de antrenor al lui Liverpool, "cormoranii" nu au fost conduşi niciodată cu o diferenţă de trei goluri la pauză. Ultima oară când s-a întâmplat acest lucru a fost în mai 2015, cu ocazia meciului pierdut cu 1-6 în faţa lui Stoke City (0-5 la pauză).

Chiar dacă eşecul suferit joi de Liverpool nu mai are nicio influenţă asupra ierarhiei finale a primei ligi engleze, rezultatul demonstrează că diferenţa "reală" dintre cele două rivale nu este nici pe de parte de 20 de puncte, aşa cum arată clasamentul în acest moment.

Comentarii