Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

După decernarea a 56 de titluri olimpice din cele 102 puse în joc la Jocurile Olimpice de iarnă de PyeongChang, Norvegia şi Germania se află la egalitate.

Norvegia şi Germania, la egalitate la numărul medaliilor de aur câştigate la Jocurile Olimpice

După decernarea a 56 de titluri olimpice din cele 102 puse în joc la Jocurile Olimpice de iarnă de PyeongChang, Norvegia şi Germania se află la egalitate la numărul medaliilor de aur câştigate, câte nouă.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 18.02.2018 - 14:33

Norvegia a egalat Germania după ce a câştigat două din cele trei finale programate azi, până la această oră. Oysten Braaten a câştigat proba de slopestyle la schi acrobatic, iar ”cvartetul” format din Didrik Tonseth, Martin Johnsrud Sundby, Simen Hegstad Kruger şi Johannes Hosflot Klaebo s-a impus în proba de ştafetă 4x10 kilometri la schi fond. Al treilea titlul olimpic al zilei decernat până acum a fost adjudecat de austriacul Marcel Hirscher, la schi alplin, proba de slalom uriaş, informează Mediafax.

Cu cele două titluri olimpice, la care s-a mai adăugat şi un argint obţinut de Henrik Kristoffersen la schi alpin, Norvegia este pe primul loc în clasamentul pe naţiuni, cu 9 medalii de aur şi alte 9 de argint. Germania are tot 9 medalii de aur, dar numai 4 de argint. Cele două naţiuni s-au desprins în această ierarhie, Olanda, ocupanta locului 3, având 6 medalii de aur şi 5 de argint.

Duminică 18 februarie se vor mai decerna medalii la patinaj viteză (500 metri feminin) şi biatlon (masstart masculin). Jocurile Olimpice de la PyeongChand se vor încheia peste o săptămână.

 

Comentarii

loading...