10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNimic suprinzător: Lionel Messi a luat al 7-lea balon de aur

Nimic suprinzător: Lionel Messi a luat al 7-lea balon de aur

Lionel Messi a câștigat cel de-al șaptelea balon de aur din carieră. Starul lui PSG, în vârstă de 34 de ani, a avut o apariţie de senzaţie pe covorul roşu la ceremonia de decernare a Balonului de Aur.

„E incredibil să fiu aici. Sunt foarte, foarte fericit. Vreau să lupt cu noul meu club. Vreau să îi salut pe colegii de la Barcelona şi pe cei de la naţionala Argentinei”, a fost prima reacţie a starului lui PSG.

Lionel Messi şi-a făcut apariţia la ceremonia de decernare alături de cei trei băieţi, Thiago, Mateo şi Ciro, şi de superba sa soţie, Antonella Roccuzzo. Fanii au fost în delir la sosirea superstarului lui PSG, scrie AS.RO, conform observatornews.ro.

Lionel Messi este ultimul câștigător al Balonului de Aur, în 2019. Atunci, argentinianul l-a învins la limită pe Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool. Atunci, victoria lui Messi a fost contestată, pentru că van Dijk avea trofeele majore de partea sa, în special medalia de câștigător al UEFA Champions League.

Lionel Messi a scris istorie și are un număr record de trofee. Starul argentinian a primit de șase ori Balonul de Aur. A fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă, iar în 2007 a fost pe locul 3, după Kaka și Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi și Robert Lewandowski, înainte de premiul-balon de aur 2021, au adus un omagiu lui Maradona și Gerd Muller

În cadrul celei de-a 65-a ediții a ceremoniei de prezentare a trofeelor Balonul de Aur 2021, înaintea anunțării marelui premiu, acordat de France Football, Lionel Messi și Robert Lewandowski au adus un omagiu lui Diego Maradona și Gerd Müller.

În urma prezentării Trofeului Kopa lui Pedri, ceremonia de decernare a “Ballon d’Or France Football 2021” a continuat cu un omagiu adus lui Diego Maradona și Gerd Müller.

În documentarul video prezentat, Lionel Messi și-a împărtășit admirația pentru El Pibe de Oro. “Pentru mine și pentru compatrioții mei, Diego este cel mai bun”, a recunoscut argentinianul.

La rândul său, Robert Lewandowski l-a omagiat pe Gerd Müller, al cărui record l-a doborât în Bundesliga.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă