Nicușor Dan, declarație despre soarta clubului CSM București

Noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că în acest moment nu se pune problema desfiinţării echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, care depinde de bugetul Capitalei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2020 - 20:00

Nicușor Dan consideră că CSM București ar trenui să atragă mai multe fonduri din alte surse decât de la Primăria Capitalei. „Clubul Sportiv Municipal are echipa de handbal pe care o cunoaştem cu toţii, dar are şi foarte multe echipe de copii şi juniori, pe care aş vrea să le păstrăm în continuare. În ceea ce priveşte echipa de handbal, ea este o oportunitate pe care noi o avem. Nu cred că a fost 'vândută' corect, în sensul de marketing, performanţa pe care ea reuşeşte să o susţină constant. Nu se pune problema desfiinţării în acest moment a echipei de handbal feminin, dar mi-aş dori foarte mult ca banii pe care ea îi atrage din alte surse decât Primăria Capitalei să fie mult mai mulţi decât o face în momentul de faţă”, a afirmat Nicuşor Dan.

Dan a precizat că va fi preocupat de finanţarea echipei de handbal feminin a CSM Bucureşti: „Deci în orice caz, nu o să avem o decizie brutală în privinţa ei, dar o să avem o preocupare în ceea ce priveşte finanţarea ei pe anii următori”.

CSM Bucureşti este una dintre cele mai puternice echipe de handbal feminin din Europa, participând frecvent în ultimii ani în Liga Campionilor, competiţie pe care a şi câştigat-o în 2016.

 

Comentarii