12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportNicolo Zaniolo, operat cu succes la ligamente. Cât va lipsi vedeta Romei

Nicolo Zaniolo, operat cu succes la ligamente. Cât va lipsi vedeta Romei

“Zaniolo a beneficiat de o reconstrucţie a ligamentului său, precum şi de îngrijire la nivelul meniscului extern”, a precizat AS Roma într-un comunicat.

Dacă operaţia s-a derulat bine, aşa cum anunţă clubul italian, aflat în prezent pe locul al cincilea în Serie A, recuperarea după o astfel de accidentare poate dura între 4 şi 6 luni, astfel că sunt şanse foarte mici ca Zaniolo să facă parte din lotul Squadrei Azzurra la Campionatul European, care va debuta pe 12 iunie.

Nicolo Zaniolo s-a accidentat în cursul meciului pierdut de AS Roma, pe teren propriu, în faţa formaţiei Juventus Torino (1-2), duminică seara, în campionatul Italiei.

“Aştept cu nerăbdare să joc din nou. Forza Roma”, le-a transmis mijlocaşul fanilor săi, într-o postare pe contul său de Instagram.

Considerat o mare speranţă a fotbalului Italian, Nicolo Zaniolo s-a făcut remarcat în sezonul trecut, în tricoul lui AS Roma. El a marcat două goluri în cinci apariţii în tricoul selecţionatei Italiei, iar în acest sezon a disputat 23 de meciuri oficiale pentru AS Roma, înscriind de şase ori.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă