10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Nicolo Zaniolo, operat cu succes la ligamente. Cât va lipsi vedeta Romei

„Zaniolo a beneficiat de o reconstrucţie a ligamentului său, precum şi de îngrijire la nivelul meniscului extern”, a precizat AS Roma într-un comunicat.

Dacă operaţia s-a derulat bine, aşa cum anunţă clubul italian, aflat în prezent pe locul al cincilea în Serie A, recuperarea după o astfel de accidentare poate dura între 4 şi 6 luni, astfel că sunt şanse foarte mici ca Zaniolo să facă parte din lotul Squadrei Azzurra la Campionatul European, care va debuta pe 12 iunie.

Nicolo Zaniolo s-a accidentat în cursul meciului pierdut de AS Roma, pe teren propriu, în faţa formaţiei Juventus Torino (1-2), duminică seara, în campionatul Italiei.

„Aştept cu nerăbdare să joc din nou. Forza Roma”, le-a transmis mijlocaşul fanilor săi, într-o postare pe contul său de Instagram.

Considerat o mare speranţă a fotbalului Italian, Nicolo Zaniolo s-a făcut remarcat în sezonul trecut, în tricoul lui AS Roma. El a marcat două goluri în cinci apariţii în tricoul selecţionatei Italiei, iar în acest sezon a disputat 23 de meciuri oficiale pentru AS Roma, înscriind de şase ori.

Ultima oră
Pe aceeași temă