6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportNicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei Praga. Românul îi încântă pe cehi

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei Praga. Românul îi încântă pe cehi

Nicolae Stanciu câștigă 1 milion de euro pe an, iar transferul său a costat Slavia Praga 4 milioane de euro. În ultima partidă mijlocașul român a dat două pase decisive, iar echipa lui a câștigat cu 5-2 duelul cu Mlada Boleslav. Slavia se sflă pe primul loc în prima ligă din Cehia și are 14 puncte mai mult ca echipa de pe locul doi.

În „grupa morții” din Champions League, Slavia a obținut doar două egaluri și se află pe ultimul loc. Cehii nu mai au nicio șansă de calificare, iar antrenorul Jindřich Trpišovský a încercat să-și motiveze jucătorii pentru a produce o surpriză. Și a spus că se bazează pe Stanciu.

„Dacă echipa ar fructifica cel puţin 30 la sută din pasele lui decisive, putea avea 20 de assisturi. Din nefericire, asta înseamnă puncte în minus”, a declarat Jindřich Trpišovský, conform sursei citate

Jurnaliștii cehi l-au analizat pe Stanciu și au descoperit că la Sparta Praga a avut un randament mai bun ca la Slavia.

„Nicolae Stanciu nu stă foarte bine la şuturile de la distanţă. A marcat de două ori şi trebuie să tragă mai des şi mai precis. A venit însă doar de patru luni şi eu am încredere că va fi mai bun în primăvara”, declară Jindřich Trpišovský.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă