25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportNicio supriză în Cupa Italiei. Favoritele merg mai departe

Nicio supriză în Cupa Italiei. Favoritele merg mai departe

Inter s-a impus pe teren propriu, cu 4-1, în faţa formaţiei Cagliari, prin “dubla” belgianului Romelu Lukaku (1, 49) şi golurile lui Borja Valero (22) şi Andrea Rampcchia (80). Pentru oaspeţi a marcat Christian Oliva (72).

Lazio Roma, fără fundaşul român Ştefan Radu a învins pe Stadio Olimpico, cu 4-0, echipa de ligă secundă Cremonese, graţie reuşitelor lui Patric (10), Marco Parolo (26), Ciro Immobile (58) şi Bastos (89).

Lazio o va avea ca adversară în turul următor pe SSC Napoli, care a dispus la rândul ei în faţa propriilor suporteri, cu 2-0, de Perugia, a doua grupare din Serie B ajunsă în optimile de finală, prin două lovituri de la 11 m transformate de Lorenzo Insigne (26, 38).

Într-o partidă disputată săptămâna trecută, echipa Genoa 1893, cu portarul român Ionuţ Radu integralist, a fost învinsă cu 5-3 la loviturile de departajare de formaţia Torino FC.

Miercuri au loc încă trei meciuri din optimi: Fiorentina – Atalanta Bergamo, AC Milan – SPAL Ferrara şi Juventus Torino – Udinese. Ultima întâlnire din această fază a competiţiei, Parma – AS Roma, se va disputa joi.

Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă