Neymar: Prioritatea mea este PSG

Atacantul brazilian Neymar a vorbit despre situația sa la PSG într-un interviu acordat publicației France Football, afirmând că este implicat maxim la gruparea pariziană, la patru luni după eşuarea transferului său la FC Barcelona.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2019 - 09:35

''De ce aş vrea să plec de aici? Mai am doi ani de contract, echipa continuă să progreseze. Trebuie să rămânem concentraţi pe acest sezon pentru a face lucrurile bine şi pentru a câştiga cât mai multe trofee. În acest sezon obiectivul este Liga Campionilor iar prioritatea mea este PSG, cu implicare maximă în fiecare săptămână'', a declarat superstarul brazilian.

''Astăzi sunt parizian. Dau 100%. Voi juca cât pot de bine pentru ca PSG să triumfe'', a adăugat el.

Neymar a fost transferat, în 2017, de la Barcelona pentru suma record de 222 milioane euro de PSG, însă a stat o bună perioadă de timp în afara terenului de joc din cauza unei accidentări destul de grave la piciorul drept.

''Liga Campionilor este o competiţie foarte grea. Am stat patru ani la FC Barcelona şi am câştigat-o o singură dată, în 2015. Nici acum nu este altfel, dar sunt convins că o putem câştiga'', a punctat brazilianul.

În cele 11 partide disputate pentru PSG de la începutul sezonului, Neymar a marcat 8 goluri în toate competiţiile.

Comentarii