13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportNeymar, hăituit de fiscul spaniol. Ce sumă colosală are de plătit brazilianul

Neymar, hăituit de fiscul spaniol. Ce sumă colosală are de plătit brazilianul

Fiscul spaniol a notificat un tribunal din Barcelona că va confisca suma de 26 de milioane de euro, ce reprezintă un bonus pe care FC Barcelona trebuia să i-l achite lui Neymar pentru ultima prelungire a contractului.

Cu an înainte de a pleca la PSG, Neymar şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Potrivit unei clauze din noua înţelegere, clubul catalan trebuia să-i achite jucătorului un bonus de prelungire.

În vara anului 2017, PSG a plătit clauza de reziliere a contractului fotbalistului cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro şi jucătorul a plecat la Paris. Din acest motiv, catalanii au decis să nu-i mai plătească 26 de milioane de euro, sumă rămasă din bonus.

Jucătorul a dat în judecată clubul “blaugrana”, cerând cei 26 de milioane de euro, iar fiscul spaniol a notificat tribunalul pe rolul căruia se află această speţă că, în cazul în care va decide în favoarea atacantului, banii vor fi confiscaţi.

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă