Neymar, dorit cu adevărat la Barcelona. Gest unic făcut de foștii coechipieri

Fundaşul Gerard Pique a dezvăluit, la o emisiune a radio-ului Cadena Ser, că fotbaliştii de la FC Barcelona au acceptat o reeşalonare a plăţii salariilor cu scopul de a contribui la revenirea brazilianului Neymar de la Paris Saint-Germain.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.10.2019 - 14:31

Barcelona a încercat în vara trecută să-l transfere pe Neymar, la doi ani după ce l-a vândut pe brazilian clubului parizian în schimbul a 222 milioane euro, un nou record mondial pe piaţa transferurilor.

Barca şi PSG nu au ajuns însă la un acord, după ce catalanii investiseră deja 120 milioane euro în Antoine Griezmann şi 75 milioane euro pentru transferul lui Frenkie de Jong.

Pentru a respecta fair play-ul financiar, jucătorii au fost de acord cu o reeşalonare a salariilor, pentru revenirea lui Neymar.

''Am vorbit cu preşedintele Josep Maria Bartomeu şi i-am spus că dacă este necesară amânarea plăţilor din contractele noastre pentru a respecta fair play-ul financiar în tentativa de a-l readuce pe Neymar o vom face'', a declarat Pique, joi, la Cadena Ser.

''Eram pregătiţi să ne ajustăm salariile. Nu am fi contribuit cu bani, dar am fi făcut lucrurile mai uşoare, fiind de acord ca anumite plăţi să se facă în al doilea sau al treilea an, în loc de primul'', a adăugat fundaşul catalan.

Neymar a rămas la PSG şi a marcat patru goluri în cinci meciuri disputate în Ligue 1, dar s-a accidentat apoi la un meci al Braziliei.

Comentarii