8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportNaţionala României s-a antrenat în formulă completă la Mogoşoaia

Naţionala României s-a antrenat în formulă completă la Mogoşoaia

Printre cei 25 de jucători s-a aflat şi debutantul Denis Drăguş, un atacant de 19 ani de la FC Viitorul, căruia selecţionerul i s-a adresat încă de la începutul antrenamentului, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

”Muntenegru este o echipă foarte bine organizată, cu jucători masivi, periculoşi la faze fixe. Serbia are mulţi jucători talentaţi, cu calităţi individuale. Este un grup puternic, cu jucători plini de încredere, fiind prezenţi la Mondial”, a declarat Contra într-un interviu realizat cu întrebări venite de la suporterii echipei naţionale.

Contra a afirmat şi că ”o calificare a naţionalei Under-21 la turneul final i-ar ajuta în primul rând pe jucători, iar încrederea pe care o vor dobândi îi va face să facă pasul către echipa mare mult mai uşor”, la fel cum s-a întâmplat şi cu generaţia sa.

Cosmin Contra a mărturisit că din actuala echipă naţională se identifică puţin cu Alexandru Chipciu: ”Văd că joacă fundaş dreapta la Sparta Praga şi o face foarte bine, îl văd cum joacă şi poate mă regăsesc un pic în el”.

România va înfrunta selecţionata Muntenegrului, pe 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploieşti, într-un meci cu porţile închise, iar pe 10 septembrie va întâlni echipa Serbiei, la Belgrad, pe stadionul Partizan, ambele meciuri în Liga Naţiunilor.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă