10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportNăstase: Dacă joacă la fel ca ieri, nu văd cine o poate...

Năstase: Dacă joacă la fel ca ieri, nu văd cine o poate bate pe Simona

“După meciurile cu Kerber şi Muguruza, cred că Simona are şansele mai mari. Dar meciul e jucat pe teren, să fim atenţi, am mai avut situaţia asta cu Ostapenko. Dar la cum joacă şi la cum loveşte mingea, nu cred că i se mai poate întâmpla ce i s-a întâmplat anul trecut. Pe fata asta cu care joacă nu am văzut-o să joace extraordinar pe zgură, ci mai bine pe hard. Dacă joacă la fel ca ieri, nu văd cine o poate bate pe Simona. Stă bine în teren, loveşte bine şi puternic, a avut şi serviciul bun. Când ai un adversar care îţi returnează aşa bine, nu-ţi mai intră serviciul aşa cum vrei tu. Deci asta a fost problema, nu că a fost Muguruza bună, ci că a fost Simona foarte bună”, a spus Năstase, potrivit sport.ro.

El a precizat că nu contează faptul că Stephens are un titlu de Grand Slam. “Ăla e acolo şi trebuie să uiţi de el când joci. (…) Eu am vorbit cu Simona şi i-am spus că mă enervam când pierdeam. Ea se enervează când câştigă. I-am spus să-şi lase adversara să se enerveze. Acum pare că a înţeles că uneori mai greşeşti şi mingi uşoare şi trebuie să treci peste. La finală să-şi vadă de jocul ei, să nu se enerveze şi să se concentreze”, a adăugat Năstase.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat joi pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală din carieră la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open. Ea îşi va păstra locul I WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

În finală, Halep o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, care a învins-o, tot joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe compatrioata ei Madison Keys, locul 13 WTA.

Simona Halep, 26 de ani, şi Sloane Stephens, 25 de ani, s-au întâlnit de şapte ori până în prezent, românca triumfând de cinci ori, de două ori pe zgură.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă