10.9 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSportNASCAR: Celebra cursă Daytona 500, umbrită de accidentul lui Ryan Newman

NASCAR: Celebra cursă Daytona 500, umbrită de accidentul lui Ryan Newman

Denny Hamlin a obţinut a doua victorie consecutivă pe ovalul de la Daytona şi a treia din carieră, devenind primul pilot al echipei Joe Gibbs Racing care câştigă prima etapă a sezonului NASCAR după Sterling Marlin în 1995.

Dar victoria lui Hamlin a fost umbrită de spectaculosul accident din ultimul tur, care a dus la spitalizarea de urgenţă a lui Newman, în vârstă de 42 de ani.

Fordul Mustang al pilotului echipei Roush Fenway Racing se afla la conducere în ultimul tur, dar a derapat şi a fost izbit de maşina lui Corey Lajoie (Go Fas Racing), care l-a proiectat prin aer şi a încheiat cursa în zidul de protecţie, după care a luat foc.

Mai multe ambulanţe au sosit la faţa locului pentru a-i acorda ajutor pilotului, extras cu dificultate dintre fiarele maşinii.

“Este în stare gravă, dar medicii au indicat că rănile suferite nu-i pun viaţa în pericol”, a declarat vicepreşedintele NASCAR, Steve O’Donell.

Cele mai citite

Un avion TAROM a fost lovit de trăsnet. Niciun om nu a fost rănit

Un avion al Companiei TAROM cu pasageri la bord, care urma să realizeze un zbor București - Chișinău, a fost lovit de trăsnet. Accidentul s-a...

Începe Festivalul Cărților Deschise la Opera Comică pentru Copii

La Opera Comică pentru Copii, ultimele două weekend-uri din luna martie sunt dedicate cărților, lecturii și poveștilor, îmbogățind experiența tuturor pasionaților de literatură. A...

Eko News: Pionieratul Jurnalismului Digital în Era Informației

Într-o eră dominată de fluxul rapid și adesea neîntrerupt de informații, discernământul și integritatea în jurnalism devin nu doar valoroase, ci esențiale. Eko News,...
Ultima oră
Pe aceeași temă