11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportNadia Comăneci, despre victoria Simonei Halep: „Aveam o presimțire. Venise rândul ei”....

Nadia Comăneci, despre victoria Simonei Halep: „Aveam o presimțire. Venise rândul ei”. Imaginea celor două campioane

„Este o zi mare pentru România, pentru Simona, pentru tenis, pentru Roland Garros. Am venit din SUA chiar înainte de meci, Oklahoma – Chicago, iar apoi Chicago – Paris. Aveam o presimţire. Venise rândul ei. Se spune mereu că numărul trei este norocos. Era a treia ei finală aici şi a reuşit. A scris istorie, este primul ei titlu de grand slam. Ce se mai poate spune? Când am văzut startul semifinalei ei cu Muguruza, mi-am spus: <<Îşi doreşte atât de mult să câştige trofeul…>>. După meci, am sunat la United Airlines şi le-am spus: <>”, a spus Comăneci, conform sursei citate.

Sursa foto: Twitter, Nadia Comăneci

Întrebată dacă Halep va deveni mai populară decât ea în România, Nadia Comăneci a răspuns: „Este o altă generaţie. Oamenii îşi amintesc de mine pentru că am făcut istorie într-o epocă în care se credea că nimeni nu poate obţine 10. Ea scrie propria sa istorie, la 40 de ani după Virginia. Este bine pentru sportul nostru şi ţara noastră”.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. Ea a devenit a doua jucătoare română care câștigă un Grand Slam, după Viriginia Ruzici, care a reușit această performanță în 1978, tot la Roland Garros.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă