9.3 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSportMustea: Provin dintr-o familie care a muncit zeci de ani; averea mea...

Mustea: Provin dintr-o familie care a muncit zeci de ani; averea mea e dobândită legal

Candidatul pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor, Răzvan Mustea, a declarat, miercuri, că provine dintr-o familie “care a muncit zeci de ani şi că majoritatea lucrurilor din declaraţia sa de avere au fost deobândite înainte de obţinerea mandatului de deputat”.

“Legat de declaraţia de avere, ca să închidem acest subiect, trebuie să vă spun că provin dintr-o familie care a muncit zeci de ani, tatăl meu este un om de afaceri prosper, mama mea este medic. Majoritata lucrurilor din declaraţia de avere sunt dobândite înainte de intrarea mea în mandatul de deputat. Deci, toate veniturile mele sunt trecut în declaraţia mea de avere, aşadar subiectul ăsta îl consider închis”, a spus Mustea.

El a mai spus că nu contează dacă o avere este mare sau mică, ci dacă este dobândită licit sau ilicit.

Deputatul PDL Răzvan Mustea-Şerban, propus pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor, are 33 de ani şi este preşedinte al OTPDL. Este fiul unui cunoscut om de afaceri din Focşani, iar potrivit declaraţiei de avere are un Porsche, precum şi o colecţie de bijuterii în valoare de 60.000 de euro.

El are, conform ultimei declaraţii de avere, înregistrată în iunie 2011, o colecţie de ceasuri şi bijuterii estimată la 60.000 de euro, un autoturism Porsche achiziţionat în 2007, o casă în Voluntari cu o suprafaţă de 672 de metri pătraţi şi un teren de 859,59 de metri pătraţi primite ca donaţie în 2007. Mustea deţine şi o casă de 170 de metri pătraţi, în Bucureşti, cu teren de 540 de metri pătraţi, dobândite în 1996, are în conturi 38.845 de euro şi 2.081 de lei şi a fost împrumutat de soţia sa cu 94.900 de lei.

Împreună cu soţia sa a obţinut, în ultimul an, suma de 103.419 lei din subînchirierea unor spaţii, alţi 103.406 lei din veniturile de la Camera Deputaţilor şi din salariul de lector universitar, iar soţia sa a primit din partea tatălui său suma de 36.655 de euro şi a câştigat 10.992 de lei din indemnizaţia de creştere a copilului.

Răzvan Mustea-Şerban este fiul lui Ionel Mustea, cunoscut om de afaceri din Focşani, deţinător al mai multor spaţii comerciale.

Cele mai citite

România va avea 86 la sută energie din surse regenerabile iar restul din surse cu emisii reduse de carbon, anunță președintele Iohannis

România se îndreaptă spre momentul în care va avea 86 la sută energie produsă din surse regenerabile iar restul din surse cu emisii reduse...

Rusia – Ucraina, ziua 648. Fostul președinte Poroșenko, rivalul lui Zelenski, este oprit să iasă din Ucraina

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei, a fost oprit de autoritățile de frontieră ale Ucrainei să iasă din țară. Poroșenko ar fi urmat să aibă...

Atac la Paris, lângă Turnul Eiffel. Un francez a ucis un turist german. Alte două persoane sunt rănite

Un tânăr francez, cunoscut ca având simpatii islamiste, dar și, aparent, cu tulburări psihice, a atacat mai mulți trecători în centrul Parisului, în apropiere...
Ultima oră
Pe aceeași temă