Simone Tempestini a abandonat Raliul Suediei. Pilotul finlandez Jari-Matti Latvala e pe primul loc

Pilotul finlandez Jari-Matti Latvala ocupă primul loc în clasamentul Raliului Suediei, etapă a Campionatului Mondial de raliuri (WRC), după probele speciale desfășurate sâmbătă, în timp ce românul de origine italiană Simone Tempestini a fost nevoit să abandoneze

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 12.02.2017 - 08:51

Pilotul finlandez Jari-Matti Latvala ocupă primul loc în clasamentul Raliului Suediei, etapă a Campionatului Mondial de raliuri (WRC), după probele speciale desfășurate sâmbătă, în timp ce românul de origine italiană Simone Tempestini a fost nevoit să abandoneze.

Fostul lider, belgianul Thierry Neuville (Hyundai), care conducea confortabil în etapa a doua a sezonului, a fost constrâns să abandoneze după ce a pierdut o roată și și-a distrus direcția în ultima probă specială alergată sâmbătă (15).

În proba desfășurată pe hipodromul din Karlstad, vicecampionul mondial a lovit betonul și a cursa s-a încheiat pentru el. Echipajul finlandez Jari-Matti Latvala/Miikka Anttila (Toyota Yaris) se află la conducere, cu timpul de 2 h 04 min 59 sec 3/10, urmat de estonienii Ott Tanak/Raigo Molder (Ford Fiesta RS), la 3 sec 8/10, și de francezii Sébastien Ogier/Julien Ingrassia (Ford Fiesta RS), la 16 sec 6/10 etc.

Simone Tempestini, campionul en titre al României, și copilotul italian Giovanni Bernacchini, pe Citroen DS3 R5, au fost nevoiți să se retragă din cursă în proba specială cu numărul 14. Duminică vor avea loc ultimele trei probe speciale, în lungime de 58,8 km.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...