7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialO etapă superbă, TROFEUL CĂLIMĂNEȘTI 2017, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, spectacol total! (P)

O etapă superbă, TROFEUL CĂLIMĂNEȘTI 2017, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, spectacol total! (P)

Un traseu foarte spectaculos, dar și dificil, a pus la grea încercare cei 51 de piloți veniți din toată țara. La Expo Nord Oltenia, piloții au avut parte de un traseu foare incitant, o calitate excelentă a asfaltului, viteze mari, multe capcane! În cele două zile de antrenamente și concurs, piloții au trecut un test greu în lupta cu secundele!

Lupta “greilor” în clasamentul Open, s-a dat între piteșteanul, Șurubariu Mihai,  bucureștenii, Tiriplică Cosmin Constantin și Teodorescu Andrei. Lupta a fost câștigată de Șurubariu Mihai, obținând și titlul de Cel mai bun timp al zilei, urmat, la numai câteva zecimi de secundă, de Tiriplică și Teodorescu.
Vâlcenii au fost reprezentați cu cinste de Coțoinea Alin și Tanasie Marcel Gabriel, primul obținând locul 1 la grupa A3, iar Tanasie, locul 2 la grupa D1. 

Toți ceilalți participanți, și-au demonstrat abilitățile în conducere și au ținut spectatorii cu sufletul la gură, oferind un spectacol total!

În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători:

– la grupa Avansați, clasa 1, Șurubariu Mihai
– la grupa Avansați, clasa 2, Tiriplică Cosmin Constantin
– la grupa Avansați, clasa 3, Coțoinea Alin
– la grupa Avansați, clasa 4, Baluț Adrian
– la grupa Debutanți, clasa 1, Olteanu Alexandru 
– la grupa Debutanți, clasa 2, Dobre Laura
– la grupa Femina, Dobre Laura
– la grupa Juniori, clasa 1, Duma Bogdan
– la grupa Juniori, clasa 2, Hancu Vlad George
– la grupa Modificate, Tiriplică Cosmin Constantin

La echipe, a ieșit învigătoare TOP GARAGE, urmată la doar cateva puncte de AMI RACING și INVER RACING TEAM.

După primele trei etape desfășurate, primii trei piloti clasați Open sunt:

– Tiriplică Cosmin Constantin
– Șurubariu Mihai
– Niţurad Florian

Clasamentul Open actualizat: http://www.gtautoclub.ro/clasament-general-iac-2017/

Mulțumim gazdei, Expo Nord Oltenia, Primăriei Călimanești, partenerului tradițional, Automobil Clubul Român, sponsorilor noștri: Autozone-Vianor, Angelli, Metabond, Tegee International, Avanti, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan. 

Cele mai citite

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă