Cursa de 24 de ore de la Le Mans a fost câștigată de un automobil hibrid

Bolidul Porsche cu numărul 2 (919 Hybrid), pilotat de germanul Timo Bernhard și neozeelandezii Brendon Hartley și Earl Bamber, a câștigat duminică cea de-a 85-a ediție a Cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2017 - 17:19

Bolidul Porsche cu numărul 2 (919 Hybrid), pilotat de germanul Timo Bernhard și neozeelandezii Brendon Hartley și Earl Bamber, a câștigat duminică cea de-a 85-a ediție a Cursei de 24 de ore de la Le Mans (Franța), informează Agerpres.

Constructorul german a înregistrat cu această ocazie cea de-a 19-a sa victorie în cea mai importantă cursă de anduranță din lume și a treia consecutivă.

Cursa, a fost marcată de un nou fiasco al japonezilor de la Toyota, care sperau să obțină anul acesta primul lor succes la Le Mans, după 19 participări infructoase, subliniază AFP.

Pe pozițiile a doua și a treia s-au clasat două mașini Oreca-Gibson, care evoluează în categoria inferioară, rezervată celor mai mici prototipuri non-hibride (MLP2): cea cu numărul 38, aparținând echipei Jackie Chan DC Racing, pilotată de marea speranță franceză Thomas Laurent (19 ani), care a ocupat locul 2, urmată de mașina numărul 13 a echipei Vaillante Rebellion.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...