Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cursa Campionilor CNIA 2014

În data de 22 noiembrie 2014, în parcarea tâgului săptamânal Domnești - Argeș, se va desfășura CURSA CAMPIONILOR CNIA (Campionatului Național de Îndemânare Auto) 2014, competiție organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2014 - 13:07

În data de 22 noiembrie 2014, în parcarea târgului săptamânal Domnești - Argeș, se va desfășura CURSA CAMPIONILOR CNIA (Campionatului Național de Îndemânare Auto) 2014, competiție organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Programul competiției este următorul:

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014: ora 10.00 - antrenamentele piloților

ora 14.00 - antrenamente cronometrate

ora 15.00 - manșa I de concurs

ora 16.00 - manșa a II-a de concurs

ora 17.00 - manșa a III –a de concurs

ora 18.30 - festivitatea de premiere

 

Gazda acestui eveniment, Primăria Domnești - Argeș, ne sprijină în acest an in organizarea acestui eveniment de exceptie. Piloții cu cele mai bune rezultate în Campionatul Național de Îndemânare Auto, iși vor demonstra abilităţile în conducere, într-un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână la 180 grade sau 360 grade, atât cu fața cât și cu spatele, totul contra cronometru.

Un eveniment de excepție, în care piloții vor evolua în parallel, prin eliminare, ne asteptăm ca spectacolul automobilistic de la Domnești sa fie unul total.

Premii atrăgătoare, cupe si diplome, vor fi oferite din partea Angelli, Tegee International și altii, pentru primii trei clasați pe grupe, clase, open, echipe și cel mai bun timp al zilei.

Campionatul Național de Îndemânare Auto reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de întrecerile cu mașini, în care primează îndemânarea piloţilor și în plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție. Concursul se desfășoară într-o singură zonă, putând fi urmărit cu uşurinţă de la START la SOSIRE de către toți cei interesați.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de acest eveniment, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

Citește totul despre:

Comentarii