12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCursa Campionilor CNIA 2014

Cursa Campionilor CNIA 2014

În data de 22 noiembrie 2014, în parcarea târgului săptamânal Domnești – Argeș, se va desfășura CURSA CAMPIONILOR CNIA (Campionatului Național de Îndemânare Auto) 2014, competiție organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Programul competiției este următorul:

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014: ora 10.00 – antrenamentele piloților

ora 14.00 – antrenamente cronometrate

ora 15.00 – manșa I de concurs

ora 16.00 – manșa a II-a de concurs

ora 17.00 – manșa a III –a de concurs

ora 18.30 – festivitatea de premiere

 

Gazda acestui eveniment, Primăria Domnești – Argeș, ne sprijină în acest an in organizarea acestui eveniment de exceptie. Piloții cu cele mai bune rezultate în Campionatul Național de Îndemânare Auto, iși vor demonstra abilităţile în conducere, într-un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână la 180 grade sau 360 grade, atât cu fața cât și cu spatele, totul contra cronometru.

Un eveniment de excepție, în care piloții vor evolua în parallel, prin eliminare, ne asteptăm ca spectacolul automobilistic de la Domnești sa fie unul total.

Premii atrăgătoare, cupe si diplome, vor fi oferite din partea Angelli, Tegee International și altii, pentru primii trei clasați pe grupe, clase, open, echipe și cel mai bun timp al zilei.

Campionatul Național de Îndemânare Auto reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de întrecerile cu mașini, în care primează îndemânarea piloţilor și în plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție. Concursul se desfășoară într-o singură zonă, putând fi urmărit cu uşurinţă de la START la SOSIRE de către toți cei interesați.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de acest eveniment, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă