10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialCea mai atractivă și spectaculoasă etapă, TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE...

Cea mai atractivă și spectaculoasă etapă, TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017, numar record de participanți și spectatori! (P)

Sâmbătă, 8 iulie 2017, s-a desfășurat la Făgăraș cea mai atractivă și spectaculoasă etapă din sezonul actual al INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017. Evenimentul a fost organizat de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român, cu sprijinul Primăriei Făgăraș.

Traseul stradal foarte spectaculos, dar și dificil, a pus la grea încercare cei 74 de piloți veniți din toată țara la Trofeul CETATATEA FĂGĂRAȘULUI. Numărul record de participanți și spectatori, care l-a depășit pentru prima dată pe cel de la concursurile organizate în București, s-a datorat implicării Primăriei Făgăraș în organizarea evenimentului.

Lupta „greilor” în clasamentul Open, s-a dat între bucureștenii Cosmin Constantin Tiriplică și Andrei Teodorescu și piteșteanul Mihai Șurubariu. Lupta a fost câștigată de Cosmin Constantin Tiriplică, care a obținut și Cel mai bun timp al zilei, urmat, la numai câteva zecimi de secundă, de Șurubariu și Teodorescu.

Toți ceilalți participanți, și-au demonstrat abilitățile în conducere și au ținut spectatorii cu sufletul la gură, oferind un spectacol total!

În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători:

– la grupa Avansați, clasa 1, Șurubariu Mihai

– la grupa Avansați, clasa 2, Tiriplică Cosmin Constantin

– la grupa Avansați, clasa 3, Bedo Barna

– la grupa Avansați, clasa 4, Baluță Adrian

– la grupa Debutanți, clasa 1, Codaia Nicolae

– la grupa Debutanți, clasa 2, Csaki Botond

– la grupa Femina, Dobre Laura

– la grupa Juniori, clasa 1, Duma Bogdan

– la grupa Juniori, clasa 2, Szilard Kiss

– la grupa Modificate, Tiriplică Cosmin Constantin

 

La echipe, a ieșit învigătoare CRAZY HORSE, urmată la doar cateva puncte de TOP GARAGE și AMI RACING.

După primele trei etape, primii trei piloți clasați la Open sunt:

– Tiriplică Cosmin Constantin

– Șurubariu Mihai

– Niţurad Florian

Clasamentul Open actualizat: http://www.gtautoclub.ro/clasament-general-iac-2017/

Mulțumim gazdei, Pimăriei Făgăraș, NNN Făgăraș, partenerului tradițional, Automobil Clubul Român, sponsorilor noștri: Autozone-Vianor, Angelli, Metabond, Tegee International, Avanti, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan. 

Cele mai citite

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Elevi de la Colegiul de Informatică din București au câștigat Marele Premiu la concursul internațional NASA

O echipă formată din elevi de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București a câștigat Marele Premiu la Concursul Internațional „National Space Society”. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă