Motivul incredibil pentru care Bayern Munchen l-a amendat pe Kingsley Coman

Atacantul francez Kingsley Coman a fost amendat de clubul german de fotbal Bayern Munchen cu suma de 50.000 de euro pentru faptul că s-a prezentat la antrenament cu un automobil McLaren şi nu cu un Audi, sponsorul grupării bavareze.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.04.2020 - 21:10

Coman şi-a cerut scuze vineri în publicația Bild, deoarece regulamentul intern al clubului îi obligă pe jucători să conducă Audi sau alte maşini ale grupului Volkswagen.

''Aş vrea să îmi cer scuze clubului şi lui Audi pentru faptul că nu am condus o maşină a mărcii clubului ... a fost o greşeală, îmi dau seama'', a afirmat internaţionalul francez de 23 de ani, care a dat asigurări că nu putea folosi maşina sa obişnuită din cauza unei oglinzi retrovizoare avariate.

Constructorul german de automobile deţine 8,33% din capitalul clubului Bayern şi recent a semnat un nou acord de parteneriat cu gruparea bavareză până în 2019, pentru o sumă de 800 de milioane de euro.

Pentru a-şi răscumpăra greşeala, Coman a propus să facă o vizită angajaţilor uzinei Audi din Ingolstadt pentru o şedinţă de autografe când vor fi ridicate restricţiile pentru pandemia de Covid-19.

Liderul din Bundesliga a reluat antrenamentele, ca şi alte echipe din Bundesliga, în grupuri mici de jucători, respectând regulile distanţării sociale.

Comentarii