13.7 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăSportMorrison: Djokovic ar putea juca la Australian Open în 2023

Morrison: Djokovic ar putea juca la Australian Open în 2023

Prim-ministrul australian Scott Morrison nu se opune participării lui Djokovic la Australian Open anul viitor, în 2023. Anunțul vine în ciuda interdicției jucătorului de tenis de a mai intra în țară în următorii 3 ani.

Premierul Australiei a precizat că nu va influența decizia minisștrilor și nici nu se va opune participării lui Djokovic la Australian Open 2023. Cu toate acestea, jucătorul de tenis a primit o interdicție de 3 ani pentru a intra în țară.

Scott Morrison susține că Djokovic ar putea participa la Australian Open 2023

„Nu voi precondiționa nimic din toate acestea sau nu voi spune ceva ce să nu le permită miniștrilor să efectueze diversele apeluri pe care trebuie să le facă”, a spus Morrison.

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia duminică seara, după ce Curtea Federală a menținut decizia guvernului de a-i anula viza. După mai multe zile de scandal referitoare la regulile Covid și participarea sportivului la Australian Open, fiind nevaccinat, acestuia i s-a retras viza.

Conform legii imigrației, lui Djokovic nu i se poate acorda o altă viză timp de trei ani decât dacă ministrul imigrației din Australia acceptă că există motive convingătoare sau pline de compasiune.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Corul Madrigal la Machu Picchu, premieră mondială în orașul pierdut al incașilor

Pe 15 martie 2024, Corul Madrigal a filmat un videoclip în vestigiile citadelei sacre Machu Picchu din Munții Anzi, o premieră mondială pentru muzica...

Conflict de proporții în lumea afacerilor implicând nume mari din industria financiară și a investițiilor. La centru disputei se află folosirea numelui comercial „Lion...

Un conflict de proporții în lumea afacerilor a ajuns pe rolul instanțelor din România, implicând nume mari din industria financiară și a investițiilor. În...

Ciucă le-a transmis românilor din Barcelona când vor putea avea cetățenie dublă

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, le-a transmis românilor din zona Barcelonei că, din acest an, nu vor mai fi nevoiţi să renunţe la cetăţenia română...
Ultima oră
Pe aceeași temă