Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mobilizare exemplară! Suporterii lui Dinamo au strâns 1 milion de lei

Clubul de fotbal Dinamo a anunţat miercuri că în conturile clubului au intrat 300.000 lei, astfel că suma provenită din fondurile suporterilor înscrişi în Programul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB) a ajuns la 1.000.000 lei.

Share

Rl online 0 comentarii

04.03.2020 - 14:30

Luna trecută, pe 5 şi 13 februarie, în conturile Dinamo 1948 au intrat 400.000 lei, respectiv 300.000 lei, tot prin Programul DDB.

Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB.

Suporterii echipei de fotbal Dinamo au anunţat la finalul lunii trecute că au cumpărat 10% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul Doar Dinamo Bucureşti (DDB) şi că urmează să efectueze plăţi pentru achitarea restanţelor salariale către jucători.

Comentarii