Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

MLB anunță că sezonul de baseball ar putea începe în mai

Liga profesionistă nord-americană de Baseball (MLB), al cărei debut de sezon a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, are în vedere o începere a stagiunii în luna mai, într-un singur loc, la Phoenix, în Arizona.

Share

Rl online 0 comentarii

08.04.2020 - 11:31

Conform presei americane, MLB este din "ce în ce mai focalizată" asupra unui plan care vizează să dispute meciurile cu porţile închise, pe stadioane în aer liber la Phoenix şi în împrejurimi.

Jucători, antrenori, staff-uri, arbitri şi alţi oficiali ar urma să fie cazaţi la hotelurile din regiune, într-o izolare relativă cu deplasări doar către stadion, la distanţă de public.

Ideea are susţinerea unor înalţi responsabili ai sănătăţii publice, care consideră că echipele ar putea funcţiona în deplină securitate, în ciuda pandemiei de coronavirus.

Sezonul MLB, care cuprinde 162 de meciuri de echipă, trebuia să debuteze pe 26 martie.

Comentarii