Foto: uefa.com

Mirel Rădoi, după dezastrul din Norvegia: „Mi-e rușine!”

La finalul partidei jenante cu Norvegia, pierdută cu scorul de 4-0, selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, a declarat că îi este rușine și a menționat că se teme ca rezultatul să nu se repete și în meciul de miercuri, contra Austriei.

Share

Rl online 0 comentarii

12.10.2020 - 01:47

„Nu ştiu ce aş mai putea spune după o asemenea prestaţie şi un asemenea rezultat. Mi-e şi ruşine, chiar sunt foarte multe de discutat, dar aş vrea să mă limitez la ceea ce pot să vă spun în acest moment, doar câteva idei, pentru că asta ar însemna să mă duc prea adânc şi nu vreau să fac public. E clar că în momentul în care joci de această manieră nu prea poţi să pui mare accent pe posesie sau să ai pretenţii. Sunt lucruri pe care nu le înţeleg şi e straniu, încerc să le descopăr. Cum o echipă care a jucat 120 de minute şi a făcut doar trei schimbări în primul 11 şi noi, care am jucat 90 de minute, nu am putut să fim mai proaspeţi şi prezenţi în teren în seara asta. Ar trebui să cerem scuze celor care au stat în faţa televizoarelor, pentru că nu numai noi am trăit o umilinţă, o întreagă ţară a suferit o umilinţă, toţi trăim acelaşi lucru”, a declarat Mirel Rădoi, pentru postul de televiziune ProX.

Selecționerul a menționat că se teme de un dezastru și în următorul meci din Liga Națiunilor, contra Austriei. „La ce gânduri mă trec acum, mă gândesc doar la o limitare de scor. Să nu pățim cu Austria ce am pățit și în seara asta. Poate mâine dimineață mă voi trezi altfel, dar în momentul ăsta așa gândesc. Probabil odată cu necalificarea, am eșuat din punct de vedere mental. Noi, stafful, nu am fost în stare să îi remontăm pe jucători și nu am fost capacitați pentru miza acestei partide”.

România va întâlni, miercuri, de la ora 21:45, la Ploieşti, naţionala Austriei.

Comentarii