27.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Mirel Rădoi: „Avem de luat o revanșă cu Irlanda de Nord”

„Avem o revanşă de luat cu Irlanda de Nord pentru că în tur a fost un rezultat nedrept. Dar fiind ultima partidă jucată acasă, în faţa a 1.000 de suporteri, sunt sigur că Irlanda de Nord va dori să arate că poate să bată România şi să aibă o atitudine pozitivă pentru următoarea campanie de calificare la Mondiale”, a spus Rădoi, într-o conferinţă de presă online susţinută la Belfast.

„Din punctul meu de vedere şi al jucătorilor va fi un meci destul de echilibrat. Şi în tur, când am pierdut două puncte, Irlanda de Nord a reuşit să câştige unul chiar şi în 10 oameni. Noi va trebui să ne ridicăm la acelaşi nivel de determinare cu nord-irlandezii. După aceea, din punct de vedere tactic sunt sigur că va fi o bătălie apropiată între cei doi antrenori. Este o luptă între noi, până acum am reuşit să ne anihilăm, aşa cum arată şi rezultatele, sper ca mâine seară, în al treilea meci, să fim noi victorioşi”, a adăugat selecţionerul.

Rădoi spune că nu depinde numai de rezultatul partidei cu Irlanda de Nord pentru ca România să facă parte din urna a doua la tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2022. „Ne gândim la importanţa meciului, la faptul că putem termina pe locul 2 în această grupă dacă Austria va învinge Norvegia în ultima partidă. După aceea normal că ne vom gândi şi la urna a doua. Ca de obicei noi nu suntem la mâna noastră. Chiar dacă vom câştiga, dacă Rusia se impune în Serbia vorbim de prisos. Mai departe, sunt mai mulţi factori. E clar însă că am punctat acest lucru şi în şedinţa cu jucătorii”, a afirmat el.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă