13 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Mircea Rednic a semnat cu Poli Iași

Anunțul numirii celui poreclit „Puriul” a fost făcut de preşedintele executiv al clubului ieșean, Adrian Ambrosie, care a confirmat că a ajuns la un acord cu Rednic, unul dintre cei mai titrați antrenori români.

În vârstă de 57 de ani, Mircea Rednic a antrenat ultima dată în Liga 1 la Dinamo, de unde a plecat cu scandal. După ce patronul clubului alb-roșu, Ionuț Negoiță, l-a demis, suporterii s-au inflamat și au declarat război conducerii.

Din staff-ul lui Rednic va face parte Benone Deho, care va rămâne antrenor cu portarii, Andrei Cristea va fi al doilea secund, iar Cezar Honceriu va reveni pe postul de preparator fizic.

În materie de transferuri, la Iași se anunță o adevărată revoluție, întrucât Mircea Rednic și conducerea pregătesc o campanie impresionantă. Directorul de scouting a văzut deja mai mulți fotbaliști argentinieni pe care îi va studia alături de noul antrenor. Se pare că „Puriul” va schimba echipa din temelii, 11 fotbaliști aflându-se pe lista neagră a noului tehnician din Copou.

Înțelegerea moldovenilor cu Rednic este valabilă până în vară, cu posibilitatea prelungirii. Obiectivul noului antrenor va fi salvarea de la retrogradare și „închegarea”unei echipe capabile să lupte pentru play-off din sezonul viitor.

Mircea Rednic a debutat în antrenorat în anul 2000 și de-a lungul timpului le-a pregătit pe Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron și Al Faisaly. El are în palmares două titluri de campion, cu Rapid şi Dinamo

Ultima oră
Pe aceeași temă