Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Sportului vrea să ajute cluburile afectate de pandemie

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat că cluburile sportive afectare de pandemia de coronavirus ar putea beneficia de un ajutor de la stat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

24.05.2020 - 13:17

Cluburile sportive a căror activitate a fost afectată de epidemia de coronavirus ar putea primi ajutor de la statul român, a anunțat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

"Încerc să construiesc o schemă de ajutor de stat pentru acoperirea daunelor cauzate de Covid 19. Şi aici este nevoie de o evaluare a daunelor din partea cluburilor, cât mai exact şi justificată cu documente a pierderilor financiare pe care le-au avut", a declarat ministrul Ionuț Stroe în cadrul unei conferințe online denumită ReStart Sport Summit.

Tot potrivit ministrului Stroe, ar putea fi reglementate o serie de garanţii din partea statului român, pentru ca cluburile sportive să poată accesa credite.

Comentarii

loading...