Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Ministerul Sportului ia în calcul reluarea competițiilor în spații închise

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat că la Minister se poartă discuții pentru reluarea competițiilor sportive în spații închise.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2020 - 19:31

"Este a treia săptămână consecutivă de dialog cu federaţiile sportive. Am dorit să aflu de la fiecare în parte felul în care decurge pregătirea, cum au reluat antrenamentele, dacă au în plan eventuale competiţii, cu ce probleme se confruntă şi în ce fel poate MTS să ofere asistenţă. O veste importantă pentru sporturile care se desfăşoară în spaţii închise este că luăm în calcul reluarea competiţiilor pentru acele discipline care se pot practica în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii", a anunțat ministrul Ionuț Stroe printr-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook.

Potrivit ministrului Stroe, urmează o întâlnire cu reprezentanți de la Institutul Naţional de Sănătate Publică şi de la Ministerul Sănătăţii, la care vor fi invitați şi federaţiile sportive direct interesate de competițiile în sală.

Comentarii

loading...