8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMihai Roman II a fost depistat cu probleme cardiace

Mihai Roman II a fost depistat cu probleme cardiace

„Vârfului” Universității Craiova i-a fost interzis să mai facă efort şi va fi supus unor investigaţii amănunțite pentru a vedea cât de serioase sunt problemele la inimă.

Anunțul a fost făcut public de președintele clubului din Oltenia, Sorin Cârțu, care a precizat că Roman a încetat să se mai pregătească cu echipa. „Roman este oprit de la efort, are probleme cardiace, trebuie să facă niște investigații serioase. S-ar putea să fie ceva asemănător cu Țucudean. Nu știu sigur. A mai avut și înainte probleme, dar au apărut din nou după cantonamentul din Antalya”, a declarat Cârţu pentru postul Oltenia TV.

După i-au fost depistate problemele la inimă, George Ţucudean a suferit două ablații cardiace la o clinică din Viena și a făcut o pauza de patru luni. De curând, atacantul lui CFR a revenit la pregătirile echipei lui Dan Petrescu.

Ablația cardiacă este o intervenție minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a țesutului inimii care provoacă tulburările de ritm cardiac.

În vârstă de 27 de ani, Mihai Roman II a evoluat de-a lungul carierei pentru Petrolul Ploiești, U Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, NEC Nijmegen, Maccabi Petah Tikva, CS Universitatea Craiova, ACS Poli Timișoara și FC Botoșani.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă