4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportMihaela Buzărnescu s-a calificat în optimi la Eastbourne

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimi la Eastbourne

Buzărnescu (30 ani, 28 WTA) s-a impus după două ore şi 40 de minute în faţa numărului 20 mondial (26 ani), la capătul unui meci cu răsturnări de scor.

În primul set, românca a condus cu 2-0 şi 3-1 şi a avut două mingi de 4-1, dar apoi olandeza a întors situaţia şi s-a impus cu 6-3.

În actul al doilea, Bertens a condus cu 5-2, dar Buzărnescu a reuşit o revenire formidabilă şi a condus cu 6-5, după patru ghemuri la rând. Mihaela a ratat o minge de set, iar apoi confruntarea a ajuns în tiebreak, unde Buzărnescu a reuşit să câştige cu 7-5.

În decisiv, Buzărnescu a început cu break, apoi Bertens a condus cu 2-1, românca a reuşit un nou break la 3-2, la 4-3 a salvat trei mingi de break, iar apoi a încheiat conturile cu 6-3.

Buzărnescu a avut un as şi o dublă greşeală, în timp ce Bertens a reuşit 6 aşi şi a făcut 8 duble greşeli.

Singurul duel anterior dintre ele a avut loc în 2009, la Antalya-Belek, când olandeza s-a impus cu 6-3, 6-3 în optimi.

Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 11.140 dolari şi 55 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe letona Jelena Ostapenko, a cincea favorită, care a dispus cu 6-3, 7-5 de Kaia Kanepi (Estonia). Buzărnescu a câştigat singura confruntare cu letona (21 ani, 12 WTA), anul acesta, în turul al doilea la Doha, cu 6-1, 6-3.

Mihaela e calificată şi în sferturi la dublu, alături de Irina Begu.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă