Miguel Angel Russo revine pe banca echipei Boca Juniors

Miguel Angel Russo va reveni pe banca tehnică a echipei argentiniene de fotbal Boca Juniors, la 12 ani după ce a condus-o la ultimul său titlu continental, avându-l pe teren pe Juan Roman Riquelme, devenit recent vicepreşedinte al clubului.

Share

Rl online 0 comentarii

31.12.2019 - 13:14

''Am semnat contractul cu Miguel şi vă pot spune că Miguel est antrenorul nostru'', a declarat luni, într-o conferinţă de presă, Jorge Amor Ameal, noul preşedinte al clubului, ales la începutul lunii decembrie, cu susţinerea lui Riquelme, propulsat ca responsabil cu fotbalul profesionist în cadrul clubului Boca Juniors.

Fostul conducător de joc, jucător cheie în 2007, când Boca Juniors a câştigat pentru a şasea oară Copa Libertadores, echivalentul sud-american al Ligii Campionilor, a depus mult efort pentru a-l readuce la club pe Russo.

Russo, 63 ani, a mulţumit pentru încredinţarea acestei ''oportunităţi importante''.

Fostul fundaş central a condus peste 15 echipe în cei aproape 30 de ani de carieră, în Argentina, Spania şi numeroase ţări latino-americane. Tehnicianul era liber de contract după despărţirea de clubul paraguayan Cerro Porteno, în octombrie.

Comentarii