Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiul lui Michael Schumacher va pilota un monopost Alfa Romeo în antrenamentele libere de la Nuerburgring

Mick Schumacher, tot mai aproape de Formula 1

Mick Schumacher, fiul fostului mare campion Michael Schumacher, va pilota pentru Alfa Romeo în antrenamentele libere care vor avea loc cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Nuerburgring.

Share

Rl online 0 comentarii

29.09.2020 - 22:08

Reprezentanţii echipei Alfa Romeo au precizat că Mick Schumacher va conduce maşina italianului Antonio Giovinazzi, în prima sesiune a antrenamentelor libere, de vineri, 9 octombrie.

„Sunt bucuros să primesc această şansă în antrenamentele libere. Faptul că această ocazie o am în faţa publicului din ţara mea o face şi mai specială pentru mine”, a spus fiul lui Michael Schumacher.

Directorul echipei Alfa Romeo, Frederic Vasseur, a spus: „Nu există nicio îndoială că Mick este unul dintre marile talente care vin din spate, iar rezultatele sale de până acum au arătat acest lucru. El este un pilot rapid, dar totodată extrem de matur şi consecvent la volan, are calităţile unui viitor mare campion”.

Mick Schumacher este membru al academiei Ferrari iar Alfa Romeo foloseşte motoare Ferrari. El este lider în clasamentul Formula 2, după ce a câştigat în cursele de la Monza şi Soci.

 

Comentarii