6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMessi, viitor incert la na’ionala Argentinei. Nu va mai juca anul acesta

Messi, viitor incert la na’ionala Argentinei. Nu va mai juca anul acesta

Prima reprezentativă a Argentinei are programate amicale cu Guatemala, la Los Angeles (7 septembrie), Columbia, la New York (11 septembrie) şi încă două adversare care urmează a fi anunţate.

Cotidianul argentinian Clarin a notat că viitorul lui Lionel Messi la naţională este sub semnul întrebării. “Messi nu va evolua pentru Argentina în acest an. Viitorul său la prima reprezentativă este incert”, a scris Clarin.

În acelaşi timp, site-ul argentinian Infobae a anunţat că jucătorul în vârstă de 31 de ani nu a luat decizia de a se retrage de la naţională: “Messi va lua o pauză, dar asta nu înseamnă că se va retrage”.

Purtătorul de cuvânt al echipei naţionale a Argentinei a comentat la rândul său informaţiile din presa locală: “Selecţionerul este cel care va anunţa, atunci când va veni timpul, situaţia lui Lionel Messi”.

Atacantul Carlos Tevez a afirmat că Lionel Messi este singurul care poate lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său la naţională. “Este o chestiune personală, iar Leo trebuie să se gândească bine. Dar este de înţeles, chiar dacă va decide să nu mai vină la naţională. Pentru că după fiecare meci al Argentinei, indiferent dacă jocul a fost bun sau prost, îl criticăm pe Messi. Iar acest lucru nu îi face bine nici lui şi nici naţionalei. Eu îl înţeleg foarte bine pe Leo pentru că şi eu am trecut prin situaţia asta”, a afirmat Tevez, care se află cu echipa sa, Boca Juniors, în Spania, pentru un amical cu FC Barcelona.

Tehnicianul Lionel Scaloni a fost numit selecţioner interimar după plecarea lui Jorge Sampaoli, considerat vinovat de eşecul Argentinei la Cupa Mondială din Rusia. Scaloni va anunţa lotul pentru următoarele patru amicale la sfârşitul acestei săptămâni. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă