14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportMessi, eclipsat în topul dribleurilor. Cine e "mingicarul" din La Liga

Messi, eclipsat în topul dribleurilor. Cine e “mingicarul” din La Liga

Suarez şi Fekir au reuşit câte 39 driblinguri, ei fiind urmaţi în acest top de mijlocaşul defensiv Zambo Anguissa (Villarreal) – 34 şi de Lionel Messi – 30.

Topul celor mai buni jucători recuperatori îi are în frunte pe Mikel Merino (Real Sociedad) – 104, Arbilla (Eibar) – 98, Casemiro (Real Madrid) şi Estupinan (Osasuna) cu câte 93 baloane recuperate.

Cel mai faultat jucător din La Liga a fost până acum Nabil Fekir – 48, urmat de Daniel Parejo (Valencia) – 40 şi Mikel Merino (Real Sociedad) – 37.

La capitolul şuturi pe poartă, Karim Benzema (Real Madrid) ocupă primul loc cu 20 şuturi (8 goluri), urmat de Messi – 17 (7), Toko Ekambi (Villarreal), Gerard Moreno (Villarreal), Santi Cazorla (Villarreal) – 15.

Topul portarilor cu cele mai multe parade este dominat de Aitor Fernandez (Levante) – 57, urmat de Ruben Blanco (Celta Vigo) – 43 şi Joel Robles (Betis Sevilla) – 42.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă