Mertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui Napoli

Legendarul fotbalist argentinian Diego Maradona l-a felicitat pe atacantul belgian Dries Mertens, care a devenit duminică cel mai bun marcator din istoria echipei italiene SSC Napoli.

Share

Rl online 0 comentarii

16.06.2020 - 23:36

Mertens a înscris al 122-lea său gol pentru Napoli în meciul cu Inter Milano din Cupa Italiei, contribuind la calificarea formaţiei sale în finala competiţiei.

Internaţionalul belgian l-a depăşit astfel pe slovacul Marek Hamsik, cel care a înscris 121 de goluri în tricoul lui Napoli, înainte de a pleca în campionatul Chinei.

Diego Maradona a fost timp de aproape trei decenii cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, cu 115 goluri, înainte de a fi depăşit de Hamsik, în decembrie 2017.

"Salut Dries, prietene. Sunt mândru că ai doborât recordul meu pentru că, astfel, Napoli va fi mai bună în fiecare zi. Mi-aş dori să avem o echipă care să o depăşească pe cea în care am jucat eu şi aşa să putem cuceri un alt Scudetto pentru oamenii din Napoli", i-a transmis Maradona lui Mertens, într-un mesaj video postat pe Instagram.

Răspunsul atacantul belgian pentru Maradona nu a întârziat să apară pe reţelele de socializare: "Îţi mulţumesc pentru cuvintele tale. Forza Napoli sempre!".

Comentarii