15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui...

Mertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui Napoli

Mertens a înscris al 122-lea său gol pentru Napoli în meciul cu Inter Milano din Cupa Italiei, contribuind la calificarea formaţiei sale în finala competiţiei.

Internaţionalul belgian l-a depăşit astfel pe slovacul Marek Hamsik, cel care a înscris 121 de goluri în tricoul lui Napoli, înainte de a pleca în campionatul Chinei.

Diego Maradona a fost timp de aproape trei decenii cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, cu 115 goluri, înainte de a fi depăşit de Hamsik, în decembrie 2017.

“Salut Dries, prietene. Sunt mândru că ai doborât recordul meu pentru că, astfel, Napoli va fi mai bună în fiecare zi. Mi-aş dori să avem o echipă care să o depăşească pe cea în care am jucat eu şi aşa să putem cuceri un alt Scudetto pentru oamenii din Napoli”, i-a transmis Maradona lui Mertens, într-un mesaj video postat pe Instagram.

Răspunsul atacantul belgian pentru Maradona nu a întârziat să apară pe reţelele de socializare: “Îţi mulţumesc pentru cuvintele tale. Forza Napoli sempre!”.

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă