9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Mergem mai departe pe un nou drum, luptăm și câștigăm. C-așa-i în fotbal la Fortuna

A zis-o Rădoi, au zis-o jucătorii, o zicem toți. Vorba aia, primul pas spre vindecare e recunoașterea.  

Suntem însă pe un drum nou și lucrurile bune s-au văzut în noua campanie Nations League. O campanie pe care am luat-o de la zero într-o grupă a cărei lider suntem.  

După un egal norocos pentru Irlanda, aici la București, și o victorie a noastră cu cea mai bună din grupă la ea acasă (Austria), urmează Norvegia. Am jucat recent cu ei două meciuri, ambele egal, în campania pentru Euro încheiată cu Islanda.  

Facem turul Nord-ului și de data asta trebuie să luăm și puncte, dar și pariul fără risc de 50 de lei de la Fortuna e o miză. Este o campanie special-pregătită pentru ambele etape din Nations League, între 10 și 14 octombrie. Multe meciuri, bate din nou inima pentru Națională și umplem paharul cu emoții cu un pariu câștigător. Este fix combinația care îți trebuie ca suporter și jucător ce ești. Tot ce trebuie să faci e să ții cu România, apoi să plasezi un bilet LIVE în care să ai cel puțin un meci din Liga Națiunilor, în perioada campaniei (10-14 oct). Ca să te califici pentru pariul fără risc de 50 de lei de la Fortuna trebuie să rulezi minimum 50 de lei pe zi în cel puțin 3 dintre cele 5 zile ale promoției. Cota minimă a biletului trebuie să fie 1.60, iar cota fiecărui meci trebuie să fe minimum 1.10. Cu o miză de 10 lei pe bilet ai automat garantat pariul fără risc de 50 de lei de acre te bucuri în aplicație.  

Ce spuneam în titlu? Mergem mai departe cu câștigul, noi împreună cu Naționala. Mereu și întotdeauna, hai România! 

Ultima oră
Pe aceeași temă