6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportFormula 1Mercedes vrea o reanalizare a incidentului dintre Hamilton și Verstappen

Mercedes vrea o reanalizare a incidentului dintre Hamilton și Verstappen

Mercedes a anunţat marţi că a cerut o reanalizare a incidentului dintre pilotul său, Lewis Hamilton, şi Max Verstappen (Red Bull), din turul 48 de la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, pentru care olandezul nu a fost penalizat, scrie AFP.

Echipa îşi bazează această nouă cerere de revizuire pe “noi dovezi care nu erau disponibile pentru comisarii cursei la momentul primei decizii”.

Atacat de britanic din exterior la virajul 4, Verstappen s-a apărat atunci foarte agresiv, obligându-l pe Hamilton să iasă de pe circuit. Iniţial, comisarii nu au considerat necesar să se investigheze incidentul, considerând că este vorba de un eveniment de curse.

Mercedes vrea o reanalizare a șicanei dintre Hamilton Verstappen după apariția de noi dovezi

Mercedes a anunţat marţi că a cerut o reanalizare a incidentului dintre pilotul său, Lewis Hamilton, şi Max Verstappen (Red Bull), din turul 48 de la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, pentru care olandezul nu a fost penalizat, scrie AFP, conform hotnews.ro.


Echipa îşi bazează această nouă cerere de revizuire pe “noi dovezi care nu erau disponibile pentru comisarii cursei la momentul primei decizii”.

Atacat de britanic din exterior la virajul 4, Verstappen s-a apărat atunci foarte agresiv, obligându-l pe Hamilton să iasă de pe circuit.
Iniţial, comisarii nu au considerat necesar să se investigheze incidentul, considerând că este vorba de un eveniment de curse.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă