-1.6 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăSportFormula 1Mercedes vrea o reanalizare a incidentului dintre Hamilton și Verstappen

Mercedes vrea o reanalizare a incidentului dintre Hamilton și Verstappen

Mercedes a anunţat marţi că a cerut o reanalizare a incidentului dintre pilotul său, Lewis Hamilton, şi Max Verstappen (Red Bull), din turul 48 de la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, pentru care olandezul nu a fost penalizat, scrie AFP.

Echipa îşi bazează această nouă cerere de revizuire pe „noi dovezi care nu erau disponibile pentru comisarii cursei la momentul primei decizii”.

Atacat de britanic din exterior la virajul 4, Verstappen s-a apărat atunci foarte agresiv, obligându-l pe Hamilton să iasă de pe circuit. Iniţial, comisarii nu au considerat necesar să se investigheze incidentul, considerând că este vorba de un eveniment de curse.

Mercedes vrea o reanalizare a șicanei dintre Hamilton Verstappen după apariția de noi dovezi

Mercedes a anunţat marţi că a cerut o reanalizare a incidentului dintre pilotul său, Lewis Hamilton, şi Max Verstappen (Red Bull), din turul 48 de la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, pentru care olandezul nu a fost penalizat, scrie AFP, conform hotnews.ro.


Echipa îşi bazează această nouă cerere de revizuire pe „noi dovezi care nu erau disponibile pentru comisarii cursei la momentul primei decizii”.

Atacat de britanic din exterior la virajul 4, Verstappen s-a apărat atunci foarte agresiv, obligându-l pe Hamilton să iasă de pe circuit.
Iniţial, comisarii nu au considerat necesar să se investigheze incidentul, considerând că este vorba de un eveniment de curse.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Trieste: Surprinzătoarea capitală a cafelei din Italia

Trieste găzduiește cel mai mare port de cafea din Marea Mediterană și deține una dintre cele mai mari mărci de cafea din Italia, scrie...
00:00:45

Ministrul Apărării rus va avea o întrevedere cu omologul britanic la Moscova pe tema crizei din Ucraina

Ministrul Apărării rus Serghei Şoigu şi-a dat acordul pentru o întrevedere, la Moscova, cu omologul său britanic Ben Wallace, pentru a discuta despre criza...

De ce explorează NASA cele mai adânci oceane de pe Pământ ?

Oceanele acoperă mai mult de 70% din suprafața Pământului, dar peste 80% dintre ele rămân neexplorate. De fapt, se pretinde adesea că știm mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă