Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Medaliat olimpic la ciclism, condamnat pentru trafic de droguri

Arestat în 2017, la un an după ce s-a retras din activitate, campion mondial la ciclism pe pistă şi dublu medaliat olimpic, Jack Bobridge a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de stupefiante.

Share

Rl online 0 comentarii

05.07.2019 - 15:29

Ciclistul a fost nevoit să se retragă din activitate la finalul anului 2017, la vârsta de 27 de ani, din pricina problemelor de sănătate, suferind de poliartrită reumatoidă.

O anchetă desfăşurată în cluburile de noapte din Perth a arătat că Bobridge era furnizor de ecstasy pentru un dealer, Alex McGregor, de asemenea fost rutier profesionist.

Procurorul Joel Grinceri a vorbit despre viaţa lui Bobridge, devenit consumator de cocaină de-a lungul carierei când s-a instalat în Spania, şi devenit traficant de droguri la revenirea în Australia. Avocatul său, Sam Vandongen, şi-a apărat clientul, spunând că acesta a fost un om tentat de un stil de viaţă marcat de ieşiri nocturne şi consum de droguri în Spania.

Bobridge nu va putea fi eliberat condiţionat decât începând cu 2022.

Comentarii