Meciuri de calificare în grupele Champions League

Etapa a V-a a grupelor Champions League programează partide decisive în care unele echipe pot prinde un loc în faza următoare a competiției regină a fotbalului european inter-cluburi.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2020 - 10:20

Situația cea mai echilibrată este în grupa D, cu echipele Liverpool (9 puncte), Ajax (7 puncte) și Atalanta (7 puncte) având șanse reale de a merge mai departe în competiție. Liverpool – Ajax Amsterdam și Atalanta – FC Midtjylland sunt meciurile grupei ce pot clarifica lucrurile înaintea ultimei etape.

Un meci teribil de greu are și Real Madrid în Ucraina, cu Șahtior. În clasamentul grupei B, nemții de la Monchengladbach conduc cu 8 puncte, Real este pe locul secund cu 7 puncte, Șahtior pe locul 3, cu 4 puncte, în timp ce Inter nu a strâns decât 2 puncte în patru meciuri disputate. Meciurile etapei cu numărul 5 sunt Șahtior – Real Madrid și Borusia Monchengladbach – Inter Milano, gazdele având nevoie de o victorie pentru a se califica.

În grupa A Bayern Munchen are 12 puncte și este deja calificată înaintea meciului din această seară din deplasare cu Atletico Madrid, locul 2 în grupă, cu 5 puncte, cu două în plus față de Lokomotiv Moscova, echipă ce joacă pe teren propriu cu Salzburg (1 punct din patru meciuri).

Manchester City, deja calificată din grupa C, cu patru victorii din patru meciuri, joacă la Porto, locul 2 cu 9 puncte. În celălalt meci al grupei se întâlnesc Olympique Marseille (0 puncte) și Olympiakos Pireu (3 puncte), grecii având șanse foarte mici de a termina grupa pe locul 2.

Comentarii