Meciul România – Mexic va fi transmis sâmbătă de postul Prima TV

Naționala olimpică de fotbal a României va înfrunta Mexicul, în pregătirea Jocurilor Olimpice din această vară, sâmbătă 5 iunie, de la ora 21.00, pe Prima TV.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

03.06.2021 - 14:00

”Tricolorii” vor juca atât meciurile de pregătire cât și pe cele de la Tokyo în tricourile alese de fani, iar Prima TV va transmite în direct și în exclusivitate partidele de pregătire din Spania. Meciul cu Mexic este primul în care jucătorii români vor evolua în tricoul creat împreună cu suporterii.

România va întâlni Mexic, sâmbătă 5 iunie, de la ora 21:00, și Australia, marți 8 iunie, de la ora 21:00, în exclusivitate pe Prima TV. Cele două adversare sunt și ele calificate la turneul olimpic de la Tokyo. De menționat că atât reprezentativa Mexicului cât și cea a Australiei și-au dorit ca meciurile de pregătire pentru Olimpiadă să fie și cu o echipă din Europa. Situația convine României, Mexicul fiind calificată din aceeași zonă CONCACAF ca și Honduras, iar Australia având un stil asemănător Noii Zeelande, echipe din grupa României la turneul olimpic. Lotul deplasat în Spania va fi coordonat de Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, și este format din cei care evoluează în Liga 1, dar și în Spania, Italia sau SUA. 

Citește totul despre:

Comentarii