9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiMeci istoric între Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams în finala SuperBowl...

Meci istoric între Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams în finala SuperBowl 2022

Meciul de fotbal american dintre Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams se anunță a fi unul de zile mari, în finala SuperBowl 2022.

Cincinnati Bengals a venit în Los Angeles, fără să fi mai ajuns într-o finală de SuperBowl în ultimii 33 de ani, dar echipa nu a adus cu ea prea multă presiune pe care o presupune apariția în cel mai important joc al acestui sport, după o absență atât de lungă.
O mare parte din această încredere vine de la liderul care a fost găsit în persoana fundașului Joe Burrow, relatează Ruters.
Selectat ca prima alegere în Draft-ul NFL 2020, Burrow a depășit așteptările de a deveni primul fundaș care să-și conducă echipa la un Super Bowl în două sezoane după ce a fost selectat primul la general.


Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams sunt în finala SuperBowl 2022, bazându-se pe liderii lor care joacă ca fundași

Burrow a spus că totul ține de comunicarea deschisă și sinceră în vestiar.
„Trebuie să știi să vorbești cu roșcovanul din Dakota de Sud, cum ar fi Riley Reiff și trebuie să știi să vorbești cu băieții din Chicago și Atlanta și din toată țara, așa că eu cred că lucrul din greu la construirea acestor relații este cheia”, a spus Burrow reporterilor.
Între timp, Rams au un alt fundaș în acest an pentru Super Bowl, înlocuindu-l pe veteranul Matthew Stafford de anul trecut.
„Există un amestec ca „un suc foarte bun” la echipă”, a spus Stafford.
“Toată lumea este încântată de asta. Avem o mulțime de băieți care au mai jucat în această finală, înainte, tot în echipa noastră și avem și câțiva băieți care nu au jucat niciodată într-o finală. Este un amestec grozav.”



Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă